Pekka Haavisto -kampanja Jyväskylän kävelykadulla

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

About the Author: Toiminnanjohtaja

Keski-Suomen Vihreiden toiminnanjohtaja Veikko Ahola

1 Comment

 1. Niina Keränen

  Tää ei liity kampanjaan Jyväskylässä, mutta katsoin illan aikana Teemalta Urho Kekkosen valtiovierailuja Neuvostoliittoon, Bulgariaan. Tapasi kirkiisejä ja mitähän kaikkea siinä oli
  ………
  Mutta aina liikkui yksin, tosin silloin puhuttiin paljon Sylvin heikosta terveydentilasta. Puhuttiin myös Kekkosen naisseikkailuista. En ole varma mutta itsenäisyyspäivän vastaanotonkin taisi Kekkonen yksin ottaa vastaan, tai ainakin sen jälkeen kun Sylvi oli kuollut. Olisihan Niinistökin ollut poikamiespressa jos olisi tullut valituksi kuusi vuotta sitten.
  En ymmärrä miksi siitä Antoniosta on tehty ongelma, voihan Haavistokin kulkea yksin, varsinkin kun Antoniolla on ihan tavallinen ammatti, antaa pojan hoitaa omaa työtään. Hänhän voi käydä vaikka nuorison parissa jne. kannustamassa nuoria johonkin hyvään juttuun.
  Jos ulkomaanmatkoilla tarvitaan Haavistolle naisseuraa niin eduskunnasta löytyy fiksuja edustavia naisia kuten esim Kiviniemi sopisi Haaviston rinnalle ja olisihan se Keskustalle ja Väyryselle pieni kädenojennus hyvästä taistosta. Tuosta homo-ongelmasta pitäisi jotenkin äkkiä päästä eroon ja esitellä Haaviston presidenttiys mahdolliseksi ilman puolisoa. Ja olihan Taiva avoliitossa alussa, menikö naimisiin painostuksen alla? ja kokoajan supistaan hänenkin suuntautumisestaan.

Comments are closed.